Podaljševanje trepalnic

Podaljševanje trepalnic je izredno priljubljena storitev. Je postopek, pri katerem na vašo naravno trepalnico nalepimo posamezne sintetične trepalnice, s tem pa povečamo gostoto in dolžino trepalnic.

Vsaka ženska, ki se ne mara ličiti ali pa ji to enostavno krade jutranji čas, kljub temu pa si želi biti vedno urejena, se odloči za podaljševanje trepalnic. Umetne trepalnice delujejo popolnoma naravno. Podaljševanje je odličen način za izboljšanje naravnih trepalnic, za doseganje polnejšega in dramatičnega videza. Vedno se prilagaja vašim željam, naravnim trepalnicam in vašemu življenjskemu stilu. So super izbira za posebne priložnosti, kot so poroke, maturantski plesi, ali pa drugi dogodki na katerih želiš biti posebna.

Praviloma so obstojne toliko časa, dokler ne izpade vaša naravna trepalnica. To je odvisno od cikla rasti trepalnic pri vsaki posameznici, njene nege in skrbi za trepalnice.

Izbiraš lahko med:

  • klasičnim podaljševanjem ( 1 na 1)
  • volumenskim podaljševanjem ( več umetnih trepalnic na eni naravni)

Priporočamo dopolnitev trepalnic na 3-4 tedne.

Želiš prenehati s trepalnicami? Ni problema, lahko jih odstranimo v salonu s posebnimi topili ali pa enostavno pustite, da odpadejo.

Vzdrževanje je minimalno. Po tretmaju priporočamo izogibanje vodi 24 ur. Po 24 urah jih lahko normalno umivaš, le izogibaj se oljnih izdelkov, z njimi pa bodi nežna.