Manikura

veš, da so roke odraz ženske urejenosti, da so prvi stik ki ga vzpostavimo z drugimi ljudmi?

Uporabljamo izdelke znamke Indigo nails. Poleg kakovostne manikure in velike izbire barv vam nudijo tudi kolekcijo SPA izdelkov, ki jih lahko kupite pri nas.

Izbira prave manikure vam ponavadi dela največ težav, naj ti razložim naše postopke:

Podaljševanje nohtov

Podaljševanje je super rešitev za stranke z krajšimi nohti, ki si jih želijo podaljšati. Z umetno maso sam noht zgradimo, da ga z tem podaljšamo in okrepimo. Pomaga tudi preprečiti razvado – grizenja nohtov.

Permanentno lakiranje

Permanentno lakiranje nohtov, je postopek kjer z trajnim lakom nadomestimo zamudno vsakodnevno lakiranje. Nohtov pri tem postopku ne podaljšujemo, lak se suši v posebni UV-LED lučki.

Proteinska baza, vam noht zaščiti in okrepi, možnosti imate različnih poslikav, obstojno pa je do 5 tednov. Odstranjevanje je zelo enostavno in nohta ne poškoduje.

MANIKURA Z NN GELOM/ BIAB

utrjevanje nohtov z gradilnim gelom, ki se nanaša z čopičem kot permanentni lak. Je odlična rešitev za tanke in lomljive nohte. Daje trdoto gela vendar videz permanentnega laka.

Donna beauty spa nega

Popolno razvajanje, kjer vašim rokam poleg permanentnega lakiranja naredimo še piling do komolcev, roke zmasiramo z ekskluzivnimi Spa izdelki, na koncu pa roke pomočimo v parafinsko kopel. Parafin grelno in negovalno sredstvo, koži in nohtom daje globinsko nego, pospeši mikrocirkulacijo in celi suho razpokano kožo.

Odstranjevanje gela ali permanentnega laka

Vsak postopek odstranjevanja mora biti pravilen, da ohranite nohte zdrave in nepoškodovane. Pri odstranjevanju vam nudimo tudi nego, kjer nohtu povrnemo prožnost in sijaj.

parafinska obloga rok

Je topla obloga za suho in izsušeno kožo na rokah. Deluje blažilno na razdraženo kožo. Jo nahrani, navlaži in jo ščiti pred mrazom in vetrom, ter prepreči izsušitev in prehitro staranje kože. Parafinska kopel ima številne prednosti, poveča elastičnost kože, pospeši prekrvavitev kože ter olajša revmatične in artritične bolečine. Povečuje vpijanje kreme ali maske, ki jo predhodno nanesemo na kožo.

Klasična manikura

Večna klasika, kjer uredimo obnohtno kožico in oblikujemo nohte, katere po želji prelakiramo z klasičnim lakom