Kozmetični salon Donna Beauty je kotiček za vse vaše potrebe po lepoti in dobrem počutju, kjer se boste sprostili in prepustili spretnim rokam naše ekipe.

V našem kozmetičnem salonu nudimo naslednje storitve:

nega obraza

Nega obraza, ki je prilagojena glede na tip kože stranke. Do vsake kože pristopamo drugače glede na potrebe in probleme.

podaljševanje trepalnic

Vsaka ženska, ki se ne mara ličit ali pa ji to enostavno krade jutranji čas, kljub temu pa si želi biti vedno urejena, se odloči za podaljševanje trepalnic.

Vihanje trepalnic

Je naraven in hiter postopek, ki trepalnice pridvigne in priviha, jih potemni ter podaljša. Za vihanje uporabljamo profesionalne izdelke, kateri trepalnice obnavlja, nahrani ter jih okrepi in zaščiti.

Storitev je namenjena vsem, ki želite poudariti svoje naravne trepalnice. Postopek traja približno 45 minut obstojen pa je do 12 tednov. Nanos je vodoodporen, se ne razmaže in ne zahteva nobene dodatne nege.

Pedikura

Večina ljudi se ne zaveda, kako pomembna je nega stopal. Stopala so odraz naše urejenosti, kažejo zdravstveno stanje posameznika in njegovo skrb, ki jo nameni stopalom.

Noge in nohti pogosto zahtevajo posebno nego, ki prepričuje okužbe, neprijetne vonjave in poškodbe mehkih tkiv.

Depilacija

Danes je gladka koža želja vsakega, pripomore tudi k dobri osebni higieni. Z redno depilacijo, ki je pol-trajna metoda odstranjevanja dlak, se znebimo nadležnih dlačic za obdobje od 3-6 tednov.

Oblikovanje obrvi

Obrvi so okvir obraza, zato oblikovanje vedno prilagodimo glede na želje in obliko obraza

Manikura

Veš, da so roke odraz ženske urejenosti, da so prvi stik ki ga vzpostavimo z drugimi ljudmi? Uporbljamo izdelke znamke Indigo nails. Poleg kakovostne manikure in velike izbire barv vam nudijo tudi kolekcijo SPA izdelkov, ki jih lahko kupite pri nas.

Ponudba za moške

Dragi moški, pri nas vam nudimo posebaj prilagojene storitve za vas.  
Same storitve so prilagojene glede na potrebe, ki se razlikujejo od žensk. Obisk salona ni več tabu, urejen in negovan moški pa je samozavesten. 

Maderoterapija obraza

Podobno kot pri maderoterapiji telesa z lesenimi valjčki delujemo globinsko, poskrbimo za boljšo prekrvavitev s čimer stimuliramo večjo proizvodnjo kolagena v koži. Je sproščujoča masaža obraza, ki ima odlične rezultate proti povešanju kože.

Preoblikovanje telesa

Celulit je čisto naravni pojav, katerega imamo čisto vsi. Pri nekaterih je izrazit manj, pri nekaterih pa malo bolj.

Kaj je celulit?  

Strojna limfna drenaža

V našem salonu izvajamo tudi strojno limfno drenažo, za katero uporabljamo poseben napihljiv stroj, ki z ritmičnimi gibi povzroča prijeten pritisk.

Limfna drenaža stimulira limfni sistem in se bori proti različnim vnetnim procesom v telesu. Limfa v telesu deluje kot naravni filter, preko katerega se iz telesa izločajo vse neuporabne odpadne snovi.

Refleksna masaža stopal

Refleksna masaža stopal je masaža, kjer s pritiski na refleksne cone na stopalih sproščamo telo, odpravljamo energijske blokade in vzpostavljamo ravnovesje celotnega telesa.
Refleksno masažo so poznali že v starem Egiptu in na Kitajskem.