Depilacija

Danes je gladka koža želja vsakega, ki pripomore tudi k dobri osebni higieni. Z redno depilacijo, ki je pol-trajna metoda odstranjevanja dlak, se znebimo nadležnih dlačic za obdobje od 3-6 tednov.

Postopek je zelo enostaven: izbrane poraščene predele namažemo z voskom, ki je prilagojen glede na predel. Za bolj občutljive predele (brazil, obraz, pazduhe) uporabljamo bolj nežen vosek. Za manj občutljive predele kot so noge in roke se uporablja vosek, ki se odstranjuje z trakovi.

Priporočamo obisk na 3 do 5 tednov. Pred prvo depilacijo svetujemo dolžino dlačic vsaj 5 mm.

Rezultat je odvisen od vaše gostote in jakosti dlačic. Vsekakor svetujemo redno depilacijo, saj bo ta dlake naredila mehkejše in šibkejše.

Vaša pogosta vprašanja

Se lahko odločim za depilacijo intimnih predelov v nosečnosti?

JA! Za higieno je poskrbljeno, uporabljamo rokavice in kar je zelo pomembno za vsak nanos voska uporabimo drugo leseno palčko. S tem preprečimo morebitno prenašanje sluzi ali drugih delcev, ki bi lahko povzročali možnost okužb.

Kakšna je nega po depilaciji?

Priporočamo vam 2-3x na teden piling in uporabo vlažilne kreme.

2-3 dni po depilaciji se izbran predel ne izpostavlja sončnim žarkom in savni. Ko se koža pomiri je potrebna ustrezna UV zaščita. Priporoča se tudi izogibanju vročim tušem.

V kolikor imate bolj občutljivo kožo se 24ur izogibaj športnim aktivnostim.

V kolikor se ti dlake rade vraščajo, imamo v ponudbi tekočino, ki vsebuje salicilno kislino, ki dodatno prepričuje vraščanje..