fbpx
  • VAŠ SVET LEPOTE
TELEFON
041 / 500 - 672
DELOVNI ČAS
PO DOGOVORU
NAROČITE SE

Naj se vam predstavim

Sem Donna Močnik, po izobrazbi kozmetični tehnik ter lastnica kozmetičnega salona Donna Beauty. Svojemu poklicu sem predana z vsem srcem in uživam pri delu, ki me resnično veseli.

Na področju kozmetike se ves čas dodatno izobražujem tako, da lahko stalno sledim novostim in trendom. Tudi v prihodnje nameravam svoje znanje poglabljati in razširjati, saj bom le tako lahko svojim strankam zagotavljala najkvalitetnejšo nego in izvedbo storitev.

Donna Močnik copy
Kozmeticni-salon-donna-beauty-1
Kozmeticni-salon-donna-beauty-6

Pridobljena znanja ves čas dopolnjujem z izobraževanji doma in v tujini, ter ga hkrati podajam naprej mlajšim generacijam kozmetičark. Sem certificirana izvajalka tečajev in izobraževanj angleškega podjetja THE EYELASH DESIGN COMPANY LTD, naše podjetje pa je tudi generalni uvoznik blagovnih znamk za podaljševanje trepalnic Lash FX in oblikovanje obrvi Hi Brow.

Imamo znanje, izkušnje in sodobno opremljene prostore. Sodobna kozmetična oprema in orodje pa nam omogočata hitro, učinkovito, higienično, varno in udobno delo.

Z svojim delom se vsi zaposleni trudimo za uspešno poslovanje na dolgi rok, zato skrbimo za visoko kakovost vseh naših storitev in proizvodov. Smo dobra in povezana ekipa, ustvarjamo prijazno delovno okolje, ki temelji na zaupljivem in spoštljivem odnosu. Izkušenost, strokovnost in kvaliteta, ter prijaznost pa so vsekakor naše vrline, ki jih z veseljem delimo z vami. Znamo vam prisluhniti in ponuditi najboljše. Še posebej smo veseli pozitivnih kritik naših strank, ki se rade vračajo k nam in na to smo izjemno ponosni.

Naš delovni čas je od ponedeljka do petka po naročilu, v soboto le po dogovoru.

KAKO DO NAS?

Z avtobusom številka 11 – izstopna postaja za naš salon je postaja Archinetova. Smo v neposredni bližini avtobusne postaje – 2 min hoje.

Z avtomobilom iz smeri ljubljanske obvoznice – zavijte na izhodu za Zalog in Fužine. Peljite se proti centru in pri gostilni Jurman na semaforju zavijete desno in nato levo. Čez približno 100 metrov so na levi strani parkirišča (takoj za obrtno zbornico). Parkirate lahko tudi na parkiriščih pri skladišču podjetja Klemen & Donna d.o.o.

Vhod v salon je iz Zaloške ceste. Nahajamo se v 1. nadstropju.

“When you love yourself?
That’s when you’re most beautiful.”

Prepustite vaše telo v naše roke