Nega obraza

V salonu se trudimo nuditi le najboljše, zato uporabljamo kozmetiko Babor, ki združuje moč narave in precizno učinkovitost kozmetične znanosti.
Babor svoje inovativne aktivne formule skrbno kombinira s svojimi ekskluzivnimi postopki nege, da zagotovi izvrstne rezultate in izkušnjo čistega užitka.

V salonu izvajamo različne nege obraza. Preberi spodaj kakšne.

pERSONALIZIRANA NEGA OBRAZA

Nega obraza, ki je prilagojena glede na tip kože stranke. Do vsake kože pristopamo drugače glede na potrebe in probleme.

Izbirate lahko med 60 in 90 minutno nego obraza.

Nega za prve gube

Nega za utrujeno kožo. Kožo ščiti pred stresom in negativnimi vplivi okolja ( UV sevanje, onesnaženost zraka). Koži vrača elastičnost, vitalnost in čvrstost. Obnavlja kožo in ji ščiti pred staranjem.

prestižna pomlajevalna nega -hsr lifting

Staranje je naravni pojav, katerega je prav, da sprejmemo s ponosom. Ni pa nujno, da se znaki staranja prehitro pokažejo tudi na naši koži.

Vrhunska prestižna linija, ki daje koži novo energijo za mladostnejši videz. Vrhunska nega zrele kože prti gubam in staranju z razkošno močjo edinstvenega HSR lifting kompleksa s 4-kratnim anti-age učinkom. Spodbuja regeneracijo in daje koži naravno prožnost.

Preizkusite HSR nego obraza in izdelke za domačo nego na svoji koži in zmanjšajte ter preprečite razvoj gub

NEGA OBRAZA Z APARATURAMI

Nudimo tudi nege obraza, obogatene z različnimi aparaturami.

Vsak aparat je namenjen drugi problematiki in rešuje probleme, glede na svoj način delovanja.

Ponujamo:

  • diamantni piling
  • ultrazvočni čistilec
  • ultrazvok
  • iglična terapija / microneedeling

Kislinska nega obraza

Je ključna pri negi nečiste kože, kože z nepravilnostimi in kože z vidnimi znaki staranja. Delovanje je hitro in učinkovito, a hkrati nežno. Kisline super rešujejo težave mastne in nečiste kože, zmanjšajo pigmentne nepravilnosti prav tako pa ponujajo edinstvene pomlajevalne lepotne rezultate.

Kombinirana uporaba izdelkov z vsebnostjo obeh kislin (AHA in BHA) ponuja večplastni piling, posledično intenzivira proces obnove kožnih celic ter deluje z vsestranskim obnovitvenim učinkom: izboljša strukturo epidermisa; ublaži težave mastne, nečiste kože; omili pigmentne in reliefne nepravilnosti; spodbudi sintezo kolagena in hialuronske kisline; zmanjša izraženost gub ter kožo opazno učvrsti.