Anticelulitne terapije

Celulit je naravni pojav, katerega imamo čisto vsi. Pri nekaterih je manj izrazit, pri nekaterih pa malo bolj.

Kaj sploh je celuliti?

Celulit je maščobno tkivo, ki nastaja zaradi zastoja tekočin v tkivih in je posledica slabe prekrvavitve. Prizadene boke, stegna, zadnjico in predele telesa, kjer je nakopičena maščoba, tudi trebuh in nadlahti. Je želatini podobna snov sestavljena iz maščobe, vode in odpadnih snovi. Celulit je povezan s prehrano, škoduje predvsem sladkor, začinjena hrana in alkohol. Za odpravljanje celulita je zelo pomembna tudi telesna aktivnost, zaradi katere je koža in mišično tkivo bolj čvrsto, presnova je boljša. Gibanje pospešuje tudi krvni obtok in izločanje odpadnih snovi. Seveda pa to vedno ni dovolj, in takrat se poslužiš naših storitev. Ponujamo vam različne anticelulitne tretmaje.

Najboljši rezultat je kombinacija vseh treh terapij. Pripravljene imamo različne pakete.

INFRA KOLO

Infra kolo je naprava za vadbo z vakumom, ki skrbi za težavnost in krepitev mišic in simulira vožnjo s kolesom ob infrardeči svetlobi.

Kombinacija vakuma in infrardeče svetlobe poskrbi, da okrepite spodnji del telesa, noge, meča in izgubite najtrdovratnejšo maščobo na stegnih, bokih in notranjem delu stegen.

Zaradi ležečega položaja telovadbe je primerna tudi za tiste, ki imate težave s križem ali hrbtenico.

INFRA ROLER

Infra roler je namenjen za izvajanje nežne masaže z veliko hitrostjo. Je kombiniran z infrardečimi žarki zato pomaga pri topiti maščobe, pospešuje prekrvavitev in razbija celulitne obloge, ki se izločijo skozi limfni sistem.

Roler je zaradi svoje oblike primeren za uporabo na vseh delih telesa.

Maderoterapija

Maderoterapija je najbolj učinkovita masažna tehnika s posebnimi lesenimi pripomočki za preoblikovanje telesa, odpravo celulita, dvigovanje zadnjice in odpravo maščob. Pripomore tudi k izboljšanju tonusa kože, spodbuja metabolizem, cirkulacijo in limfo.

Nudimo tudi brazilsko maderoterapijo, s katero so rezultati hitrejši v primerjavi s klasično. Terapija je zelo intenzivna, zato prinaša tudi hitrejše rezultate. Maderoterapijo priporočamo v kombinaciji z Vacuslim 48. Poglej si ugodnejše pakete na našem ceniku.

Vacuslim 48

Vacuslim je metoda za profesionalne tretmaje preoblikovanja telesa in odstranjevanje celulita, ki pospeši proces hujšanja, oblikovanja telesa in izboljšanja videza kože.

Je ključ za uspešno odstranjevanje maščob in celulita s pametnim grelnim in shujševalnim efektom. Znotraj vreče ustvarimo karbonski efekt, kar pomeni povečan pritok kisika v celice in povečano cirkulacijo.

Rezultat viden že po 30 minutah, delovanje je podaljšano kar, pomeni da deluje do 48h ur, v tem času pa se izločajo toksini iz telesa. Poglej si ugodnejše pakete na našem ceniku.

Limfna drenaža

V našem salonu izvajamo tudi strojno limfno drenažo, za katero uporabljamo poseben napihljiv stroj, ki z ritmičnimi gibi povzroča prijeten pritisk.

Limfna drenaža stimulira limfni sistem in se bori proti različnim vnetnim procesom v telesu. Limfa v telesu deluje kot naravni filter, preko katerega se iz telesa izločajo vse neuporabne odpadne snovi.

Iz tega izhajajo številne prednosti, ki jih ponuja limfna drenaža nog in drugih delov telesa. Limfna drenaža: sprošča mišice, se bori proti celulitu, odstranjuje toksine in učvrsti kožo.