fbpx
  • VAŠ SVET LEPOTE
TELEFON
041 / 500 - 672
DELOVNI ČAS
PO DOGOVORU
NAROČITE SE

Tretmaji

Podaljševanje trepalnic

Urejen izgled brez vsakodnevnega nanašanja maskare, je le ena od prednosti podaljševanja trepalnic. Vaše oči bodo urejene in svežega videza 24 ur na dan.

Podaljšujemo trepalnice na popolnoma varen in zdravju popolnoma neškodljiv način. Zagotovimo vam daljše, gostejše in privlačnejše trepalnice. Na Vaše trepalnice se nanašajo ročno, in sicer na vsako trepalnico posebej, kar zagotavlja vrhunsko kvaliteto, naraven videz in lahkoten občutek.

Uporabljamo le visoko kakovostne materiale, ki so zdravju 100 {4362c7351c623af7476db4d70390b51aeb9a2269d6a3938b949a895cf5761f56} prijazni.

Nudimo vam dve metodi podaljševanja trepalnic:

Klasično podaljševanje trepalnic 1:1 – Pri klasičnem podaljševanju trepalnic 1:1, na eno naravno trepalnico nanašamo po eno umetno trepalnico. Izbiramo lahko med različnimi dolžinami, debelinami in ukrivljenosti trepalnic. Obstojnost trepalnic je odvisna od cikla rasti trepalnic pri vsaki posameznici. Umetna trepalnica izpade skupaj z naravno. Za vzdrževanje umetnih trepalnic je potrebno hoditi na redne obnove, ki se priporočajo na približno 4 tedne. Primerno tudi za uporabnice leč.


Volumensko podaljševanje trepalnic – Volumensko podaljševanje trepalnic se razlikuje od klasičnega po tem, da pri tej tehniki stilist odlikuje čopke z zelo tankimi trepalnicami običajno z debelino 0.05, 0,07 mm (pri klasičnem podaljševanju je ta debelina 0.20mm). S posebno tehniko se na eno naravno trepalnico pritrdi od 2-6 trepalnic. Ustvarijo učinek veliko bolj gostih trepalnic, kot so vaše naravne ali podaljšane po klasični metodi 1 na 1. Po občutku so kot naravne, saj so izjemno lahke in mehke.


Odstranjevanje trepalnic – V primeru, da se odločite, da trepalnic ne želite več imeti, jih lahko v roku 15 minut odstranimo mi, brez da bi se vaše naravne trepalnice poškodovale. Postopek odstranjevanja je popolnoma neboleč.


Pogosta vprašanja:

  • Ali je potrebno narediti kakšno pavzo in trepalnice za nekaj časa odstraniti? Če so trepalnice pravilno podaljšane in če so pri aplikaciji uporabljeni kvalitetni materiali, ni potrebno delati nobenih pavz. Zelo pomembno je, da stilistka uporabi dolžine in debeline trepalnic, ki so primerne za vaše naravne trepalnice.
  • Nosim kontaktne leče – ali jih moram pred nanosom odstraniti? Leče pri podaljšanih trepalnicah ne predstavljajo težave. Lahko jih imate tudi med aplikacijo, saj lepilo ne hlapi in tako ne povzroča nobenih neprijetnosti.
  • Koliko časa povprečno zdržijo podaljšane trepalnice, če jih pravilno negujem? Tako kot vse dlake na vašem telesu imajo tudi trepalnice ciklus rasti. Celotne trepalnice se obnovijo v roku 4 do 8 tednov. Normalno je, da vam na dan izpade 1 do 4 trepalnic in zato je refil priporočljiv na 3 do 4 tedne.
  • Je potrebno potem postopek v celoti ponoviti ali gre za nekakšno obnovo? Pri večini se v treh tednih zamenja približno 1/3 naravnih trepalnic, zato so priporočene korekture na 3 tedne. Pri korekturi stilistka tako kot pri prvem obisku naredi čistilni postopek. Po končanem čistilnem postopku je potrebno odstraniti vse trepalnice, ki so zrastle več kot 1 milimeter, saj se bi se kmalu začele obračati in postale pretežke za naravne trepalnice. Po končanem odstranjevanju preveč zraslih trepalnic, stilistka na vse trepalnice, ki jih je odstranila, nanese nove podaljšane trepalnice, nanese jih pa tudi na tiste, ki so zrasle na novo.
  • Ali si podaljšane trepalnice lahko zmočim in ali so odporne na morsko vodo? Priporočeno je, da prvih 24 ur ne močite trepalnic. Trepalnice so odporne na morsko vodo, tako da se z njimi lahko brez problema tudi potapljate.
  • Ali lahko uporabljam maskaro z podaljšanimi trepalnicami? Lahko. Priporočljivo je da se uporablja maskaro, ki ne vsebuje olja. Vodoodporna maskara pa je odsvetovana. Vendar pa, ko boste imele podaljšane trepalnice na maskaro ne boste niti pomislile.

This month special offer