fbpx
  • VAŠ SVET LEPOTE
TELEFON
041 / 500 - 672
DELOVNI ČAS
PO DOGOVORU
NAROČITE SE

Tretmaji

Pedikura

Ne gre zgolj za videz, ampak tudi zdravje. Urejeno stopalo je tudi odraz vaše higiene. Pedikura in nega nog je nekaj, kar bi si moral privoščiti vsak posameznik! Zakaj? No, dovolj dober razlog je že to, da nas noge nosijo vse življenje, mi pa jim ne namenjamo niti približno dovolj pozornosti in nege. Predvsem pravilne nege. Noge nas z vsakim korakom opomnijo, da na njih ne smemo pozabiti. Posvetimo jim tisto, kar si zaslužijo!

Kako pogosto se je potrebno odpraviti na pedikuro? REDNO!

Izbirate lahko med:

KLASIČNO PEDIKURO, katera vključuje oblikovanje in rezanje nohtov, potisk povrhnjice in odstranjevanje odvečne kože na nogah. Z vidika stranke je klasična pedikura čisti užitek, hkrati pa tudi zdravljenje. Kakovostna pedikura je potrebna, ker večino časa stojimo na svojih nogah, zato je pritisk nanje ogromen. Na vašo željo vam urejene nohte tudi nalakiramo, saj imamo na izbiro pestro paleto kvalitetnih profesionalnih lakov, ki dajo vašim stopalom le še piko na i.

Trajanje: 45min
Cena: 25€


KLASIČNA PEDIKURA + PERMANENTNO LAKIRANJE:
Trajanje: 60 min
Cena: 35 eur


PERMANENTNO LAKIRANJE NA NOGAH:
Trajanje: 30 min
Cena: 20 eur


MEDICINSKO PEDIKURO, ki je poleg klasične pedikure usmerjena še v problematiko stopal in nohtov na nogah. Pri tem postopku se rešuje in zdravi vraščene nohte, kurja očesa in otiščance. Lahko se kombinira s klasično pedikuro ali pa se posvetimo samo določenemu problemu. Trajanje je odvisno od problematike. Poleg urejanja vam še svetujemo nego doma (primeren izdelek), da lažje dosežemo željen rezultat.

Trajanje: 60min
Cena: 30€

This month special offer