fbpx
  • VAŠ SVET LEPOTE
TELEFON
041 / 500 - 672
DELOVNI ČAS
PO DOGOVORU
NAROČITE SE

Tretmaji

Naravno oblikovanje obrvi

NARAVNO OBLIKOVANJE OBRVI

Obrvi so okvir obraza, in le- te se razlikujejo od vsakega do vsakega posameznika. Zato je pomembno da upoštevamo obliko obraza in seveda želje stranke. Oblikovanje obrvi priporočamo vsaki ženski in prav tako tudi moškemu. Uporabljamo zelo personaliziran pristop do strank, saj se opravijo izmere obraza za vsako stranko posebej. S tem dosežemo idealno obliko obrvi za vsakogar.

Nudimo različne načine oblikovanja obrvi:

Oblikovanje obrvi s pinceto je izredno natančno, a žal tudi najbolj počasno med vsemi metodami. Pri oblikovanju uporabimo tudi škarjice za krajšanje dlak.

Trajanje: 15 min
Cena: 5 eur

Barvanje obrvi: Obrvi vam lahko poudarimo s posebnimi barvami, ki so namenjene prav obrvem. Barvo izberemo glede na vaš stil, barvo polti in barvo las.

Trajanje: 20 min
Cena: 7 eur


Hi Brow Classic –  KLASIČNO OBLIKOVANJE OBRVI Z VOSKOM

Hi Brow oblikovanje obrvi je bolj obsežen postopek za oblikovanje vaših obrvi. To metodo priporočamo vsaki ženski, ki ni vešča v oblikovanju obrvi oziroma se nima časa s tem ukvarjati vsakodnevno. Uporabljamo zelo personaliziran pristop do strank, saj se opravijo izmere obraza za vsako stranko posebej.  S tem dosežemo idealno obliko obrvi za vsakogar.

Obrvi in kožo vam najprej očistimo. Med barvami izberemo odtenek, ki je najbolj primeren za vas  in pobarvamo celotne obrvi. Nato natančno premerimo in začrtamo optimalno dolžino in obliko obrvi. Pri tem ne uporabljamo svinčnika, ampak nitko in šestilo, kar je veliko bolj natančno. Obrvi najprej prikrajšamo s škarjicami, nato pa z voskom odstranimo večji del dlačic, ki rastejo izven željene oblike. Sledi nitkanje s katerim odstranimo puhec okrog obrvi.  Na koncu s pinceto odstranimo še posamezne dlačice, ki ne sodijo v popolno obliko obrvi.  Rdečico prekrijemo z negovalnim korektorjem, ter po želji s senčilom za obrvi nežno poudarimo obliko. Uporabljamo le vrhunske materiale (voski, barve, nitka). Korekture svetujemo približno enkrat mesečno oziroma na mesec in pol, glede na potrebe stranke.

Trajanje: 30 min
Cena: 20 eur


Hi Brow Expert –  EDINSTVENA METODA GEL OBLIKOVANJA OBRVI

Hi Brow Expert je postopek, kjer poleg klasičnega oblikovanja z metodo Hi Brow Classic, dodatno ustvarimo globino in razsežnost strankinih obrvi le z dodajanjem posameznih dlačic neposredno na kožo ali na že obstoječo dlačico strankinih obrvi. To metodo priporočamo vsem, ki bi želeli zapolniti predele, kjer ne rastejo dlačice in kjer so prazni predeli. Dodane dlačice so obstojne nekje 14 dni.

Trajanje: 45 min
Cena: 35 eur

This month special offer