fbpx
  • VAŠ SVET LEPOTE
TELEFON
041 / 500 - 672
DELOVNI ČAS
PO DOGOVORU
NAROČITE SE

Tretmaji

Manikura

Urejeni nohti in lepe dlani, le kdo si tega ne želi? Vam primanjkuje časa za nego in zdrav videz vaših rok? Potem si le privoščite manikuro v našem salonu.

Izvajamo klasično in gelish manikuro. Pri delu uporabljamo izdelke priznane blagovne znamke Indigo in smo uradni Indigo nail salon.

Osnovni namen manikure je skrb za naše roke in nohte, da bi ostali zdravi. Čeprav pogosto vlada napačno prepričanje, da je manikura predvsem ženska stvar, pa to še zdaleč ne drži. Manikura se namreč izvaja ženskam in moškim, razlika je le v tem, da se ženskam nanje običajno nanese barvni lak. Del manikure je tudi zaščita in obnova krhkih, lomljivih in pogrizenih nohtov. V ta namen se uporabljajo posebni geli (gelirani nohti), kjer brez lepljenja umetnih konic izdelamo podaljške naravnih nohtov iz gela.


Klasična nega rok in nohtov

S skrbjo za nohte lahko izboljšamo njihov videz in si povrnemo občutek urejenosti in zdravja, s tem pa tudi višjo raven samozavesti. Če želimo, da bodo naši nohti lepi in zdravi, jim moramo posvetiti dovolj nege. Pravilna nega nohtov namreč pripomore k njihovi hitrejši rasti ter zagotavlja zaščito pred njihovim cepljenjem in lomljenjem. Klasična nega rok in nohtov vključuje urejanje in odstranjevanje obnohtne kožice,  oblikovanje nohtov, klasično lakiranje in masažo rok.

Trajanje: 30 min
Cena: 15 eur


Kaj so”gelish” nohti oz. permanentno lakiranje nohtov?

Permanentni lak je poseben lak za nohte, ki se suši pod LED ali UV lučko. Barva odlično prekrije noht in zakrije vse nepravilnosti, saj se popolnoma sprime z nohtom in ga zaščiti pred zunanjimi vplivi. Videz permanentno lakiranih nohtov je povsem naraven. Pri tem postopku nohtov ne podaljšujemo, ampak lakiramo naravne nohte, ki so obstojni do 5 tednov. Največja prednost tega postopka je to, da je lak takoj suh!

Permanentno lakiranje
Trajanje: 50 min
Cena: 20 eur

Korekcija permanentnega lakiranja – (odstranjevanje in nanos novega laka)
Trajanje: 60 min
Cena: 25 eur

Odstranjevanje permanentnega lakiranja + nega
Trajanje: 30 min
Cena: 10 eur


Kaj so gelirani nohti?

Gel nohte izdelamo s posebnim gelom, ki se suši pod LED ali UV lučko. Največja razlika je, da lahko naravne nohte z gelom tudi podaljšamo, zato je to primerna rešitev tudi za tiste, ki bi želele spremeniti obliko svojih nohtov ali se želijo odvaditi grizenja nohtov. So malenkost debelejši kot nohti urejeni s permanentnim lakom, saj morajo “podpirati” podaljšani del nohta, vendar pa so kljub temu prilagojeni anatomiji naravnega nohta.

Izdelava nohtov je dokaj preprosta, vendar natančna. Najprej uredimo obnohtno kožico in popilimo površino naravnih nohtov. S piljenjem nohta odstranimo naravni sloj maščobe, da se gel lažje prime in je tudi obstojnejši. Na noht nanesemo gel, ki ga sušimo pod LED ali UV lučko, nohte oblikujemo in nanesemo izbrano barvo.

Korekcijo se zaradi »narastka« priporoča v obdobju do 5 tednov. Uporabnice gela lahko imajo lepe nohte tudi kadar so le ti lomljivi, poškodovani ali mehki, česar pri permanentnem lakiranju ne moremo doseči.

Podaljševanje gel nohtov
Trajanje: 90 min
Cena: 35 eur

Korekcija gel nohtov
(odstranjevanje in nanos novega laka)
Trajanje: 60 min
Cena: 30 eur

Odstranjevanje gel nohtov + nega
Trajanje: 40 min
Cena: 15 eur

Popravek 1 podaljšanega nohta
Trajanje: 10 min
Cena: 3 eur


Parafinska obloga rok

 Parafin dodaja toploto in vlaži kožo, kar se vedno bolj uveljavlja v terapevtskem svetu.  “Savna” efekt pri nanosu poveča kroženje krvi (cirkulacijo), odpira pore, revitalizira v najkrajšem času suho kožo in sprejemanje vlage. Primerno tudi za revmatična obolenja!

Parafin, ki so mu dodana eterična olja, segrevamo do dobrih 50 st.C in vanj večkrat zapovrstjo namočite dlani in zapestja. Roki zatem toplo zavijemo, vi pa uživate v prijetnem prehajanju toplote in učinkovin iz parafina v vaši roki. Parafinsko kopel lahko ponavljate neomejenokrat, vsaj 3 krat tedensko v zimskem času in pri zdravljenju kroničnih revmatičnih obolenj.

Čemu koristi parafinska obloga?

 V parafinu so raztopljena zdravilna eterična olja, ki s segrevanjem prehajajo skozi kožo. Kožo to globinsko očisti, navlaži in dolgoročno nahrani. Koža ostane mehka, voljna in prožna. Zdravi suhe in razpokane roke, kot jih imamo pogosto v zimskem času, na mrazu in vetru. Z optimalno kombinacijo eteričnih olj zdravilnih zelišč, raztopljenih v parafinu, z oblogo izboljšujemo cirkulacijo. Gretje pomaga pri odpravi bolečin v sklepih in mišicah spodnjega dela rok. Namakanje dlani v vroči parafinski kopeli pomaga pri revmatičnih težavah in ima negovalni učinek.ZA MEHKE ROKICE.

Trajanje: 15 min
Cena: 10 eur


Specialna nega rok in nohtov:

  • piling rok do komolcev,
  • urejanje in odstranjevanje ob-nohtne kožice,
  • oblikovanje nohtov,
  • permanentno lakiranje,
  • masaža rok,
  • maska,
  • parafinska kopel.

Trajanje: 75 min
Cena: 40 eur

This month special offer