Nega za prve gube

NEGA OBRAZA Z APARATURAMI

Diamantni piling

je aparat za nego obraza, katerega uporabljamo za obnovo lepega videza kože obraza in dekolteja. Koža po diamantnem pilingu postane mehkejša in bolj sijoča, ten kože pa je bolj enakomeren. Super je za izboljšanje stanja mastne kože in odstranjevanju ogrcev, z njim pa tudi zmanjšujemo površinske brazgotine po aknah, ponavadi z drugimi postopki kozmetičnih neg.

Ultrazvočni čistilec kože

Aparat uporabljamo za čiščenje nečiste kože. Vibracije ultrazvočnega delovanja povzročajo nihanje tkiv, z tem posledično se tkivo segreje, kar pa nam pomaga pri dobrem globinskem čiščenju kože.

Ker pospešuje tudi prekrvavitev in tvorbo kolagena, je obnova kože hitrejša in učinkovitejša

Ultrazvok

Ultrazvok z pomočjo vibracij omogoča, da v globje plasti kože vnašamo potrebne snov in na ta način jo globinsko navlažilo in nahranimo. Deluje proti drobnim gubam, odlično rešuje tudi težave z zelo suho, dehidrirano in utrujeno kožo.

Ker pospešuje tudi prekrvavitev in tvorbo kolagena, je obnova kože hitrejša in učinkovitejša

Microneedeling obraza ali iglična terapija

Se spopadaš na obrazu z katero od problematik, kot so pigmentni madeži( melazma, sončne pege, povnetne pigmentacije, starostne lise), brazgotine aken ali neenakomerno teksturo kože, staranjem kože ( upadel tonus, gubice in dehidrirana koža)?

Zasijte s svežo, pomlajeno in napeto kožo. Znebite se utrujene kože, spodbudite regeneracijo in tvorbo lastnega kolagena in elastina na popolnoma naraven način z metodo microneedeling.

Predstavljamo vam najučinkovitejši postopek za odpravljanje problematik in najboljšo metodo za regeneracijo vaše kože. Primerno je za vse z kakršnokoli problematiko ali pa vam je cilj le čimbolj sijoča in zdrava koža.

Microneedeling ali igljična terapija je ena najboljših tretmajev za obnovo kože, pomlajevanje in spodbujanje tvorbe kolagena na naraven način. Omogoča nam prenovo kože.

Je postopek, pri katerem z zelo drobnimi iglicami nežno prebadamo povrhnjico kože, z katerimi povzročamo nadzorovano poškodbo kože ,s katero dosežemo intenzivno regeneracijo kože. Z microneedelingom sprožimo mehanizem celjenja, pri katerem se poveča regeneracija..

Za doseganje najboljšega rezultata priporočamo terapije ponovljati 5 do 7 krat enkrat tedensko. Priporočamo, da se prvi dan tretiranega področja ne dotikate in ga ne čistite z agresivnimi mili ter ne nanašajte makeupa.

Rezultati microneedelinga:

 • Sinteza kolagena, ki koži daje volumen – pomlajevanje
 • Popravljanje strukturnih nepravilnosti kože (tekstura kože, brazgotine, gube) in postopama zgladi kožo
 • Bolj napeta in gladka koža
 • Vpliv na regeneracijo poškodovanega tkiva
 • Čudovit izgled kože

Microneedeling se odsvetuje, pri posameznikih, ki imajo katero od naštetih zdravstvenih stanj:

 • Sladkorna bolezen
 • Jemanje zdravil, ki redčijo kri
 • Nosečnost, dojenje
 • Rak
 • Dermatitis
 • Vnetje kože