DEPILACIJA

Danes je gladka koža želja vsakega, pripomore tudi k dobri osebni higieni. Z redno depilacijo, ki je pol-trajna metoda odstranjevanja dlak, se znebimo nadležnih dlačic za obdobje od 3-6 tednov.

Postopek je zelo enostaven, izbrane poraščene predele namažemo z voskom, ki je prilagojen glede na predel. Za bolj občutljive predele (brazil, obraz, pazduhe) uporabljamo bolj nežen vosek. Za manj občutljive predele kot so noge in roke se uporablja vosek, ki se odstranjuje z trakovi.

Priporočamo obisk na 3 do 5 tednov. Pred prvo depilacijo svetujemo dolžino dlačic vsaj 5 mm.

Rezultat je odvisen od vaše gostote in jakosti dlačic. Vsekakor svetujemo redno depilacijo, ta bo dlake naredila mehkejše in šibkejše.

Vaša pogosta vprašanja:

  • Se lahko odločim za depilacijo intimnih predelov v nosečnosti?

JA! Za higieno je poskrbljeno, uporabljamo rokavice in kar je zelo pomembno za vsak nanos voska uporabimo drugo leseno palčko. Z tem preprečimo morebitne prenašanje sluzi ali drugih delcev, ki bi lahko povzročale možnost okužb.

  • Kakšna je nega po depilaciji?

Priporočamo vam 2-3x na teden piling in uporaba vlažilne kreme.

2-3 dni se izbran predel ne izpostavlja sončnim žarkom in savnanju. Ko se koža pomiri je potrebna ustrezna UV zaščita. Priporoča se tudi izogibanju vročim tušem.

V kolikor imate bolj občutljivo kožo se 24ur izogibaj športnim aktivnostim.

V kolikor se ti dlake rade vraščajo, imamo v ponudbi tekočino, ki vsebuje salicilno kislino, ki dodatno prepričuje vraščanje.